תוסף תזונה לשיפור מערכת החיסון?

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

23/10/2008 | 13:52 | מאת: ל.

נא התייחסותכם להשפעת תוסף התזונה על תפקוד מערכת החיסון ועל הבריאות. www.polydna.co.il תודה

ל אם תוסף תזונה לפי מרשם רפואי ובפיקוח משרד הבריאות- ראוי. .אם לא לפי מרשם רפואי ולא בפיקוח אלא וברשיון/או באישור משרד הבריאות - לא ראוי ופסול לחלוטין. ה- / American Medcal /Health /Heart Associations פוסלים באופן החלטי לקיחת תוספי תזונה. כל האוכל תזונה בריאה - לא זקוק כלל לתוספים כימיים/ביוכימיים למזון.(כולל ויטמינים/מינרלים/אומגה 3 וכיו"ב) בברכה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי