שנה טובה לקראת חיים בריאים

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

עם פתיחת שנת תשע"ב , הבה נברך את עצמנו/בני משפחתינו/קרובינו/ידידינו - וכל עם ישראל /והעולם - בחיים בריאית = רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי , שבסך הכל משמעותו :1. תזונה בריאה (מחצית מכמות המזון היומית = ירקות/פירות טריים(לא מבושלים)+רבע חלבונים+ רבע פחמימות , כאשר הכמות הכוללת = 20 גרם/לק"ג משקל גוף רצוי) , מזון שיש בו את כל המזינים (ויטמינים/מינרלים), ובשום פנים ואופן לא לצרוך חומרים המזיקים לבריאות , כדוגמת : תוספי מזון/תזונה =ויטמינים מינרלים - שאין בהם "חיים".מכל סוג שהוא ראה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%99%D7%98%D7%9E%D7%99%D7%9F; המשך יבוא

ו-2. פעילות גופנית בריאה (ברמה של לא קל/לא קשה , מחצית השעה יום /יום) . עיין http://www.youtube.com/watch?v=IcKTSRgPiOg ובספרי "סגנון חיים בריא", כרכים, 1,2,3 ,2008; הערה: מעתה שוב לא נעסוק ב:"תוספי מזון" ,"ויטמינים" וכיו"ב. בברכת : חיים בריאים.

02/10/2011 | 10:29 | מאת: לפרופסור הנכבד

אם יתפרסמו מחקרים חשובים בנושא (לחיוב או לשלילה) נעסוק בהם. למה לפסול מדע מראש?

04/10/2011 | 11:56 | מאת: דליה

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי