משרד ללא איוורור עם מזגן לסירוגין

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

10/02/2018 | 19:35 | מאת: יעקב משה

אני עובד באולם בתוך משרד ואיתי עוד 15 עובדים. אין באולם חלונות חיצוניים. מרגישים אוויר דחוס בעיקר כשנכנסים מבחוץ. ישנו מזגן שמידי פעם עובד (לחלק קר מהמזגן לאחר מס' דקות). האם יש מסנן/מטהר אוויר אישי ? האם יש דרך אחרת? האם מזגן עם מסננים מלוכלכים מסוכן לבריאות?

זיהום אויר יכול להיות מסוכן לבריאות! ההגנה - היא מורכבת! אנא עיין בלינק: בחור ומצא את המכשיר המתאים לצרכך! מאחל לך בריאות שלמה! http://air.bioclear.co.il/?gclid=CjwKCAiAk4XUBRB5EiwAHBLUMQY9EgKOfmnpGUNgYlIfSF4te NYhdTRAp_PoTj6zPAZ3ef_GejlOHxoC_w4QAvD_BwE

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי