פזילה בעין-ניתוח או טיפול

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

07/05/2016 | 19:51 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 37 ויש לי פזילה בעין שמאל וצניחה קלה של העפעף כתוצאה מפגיעה בעין שהייתי בת שמונה נשרטה לי הקרנית ורק לאחר 9 שנים עשו לי ניתוח להשתלת קרנית. אני לא רואה בעין הזאת . הפזילה החמירה עם השנים . האם כדאי לבצע ניתוח ? והאם יש טיפול או עדשה קשה שיכולה לתקן פזילה כזאת ? תודה .

שלום מיכל, אם יש פזילה נראית לעין - ניתן לנתחה... כולל צניחת העפעף המוזכרת. הניתוח אסתטי כמובן , שכן - אינך רואה בעין זו... בכל מקרה - חשוב מאוד להרכיב משקפיים מתאימים על מנת להגן על העין הטובה . היחידה שלך! אשמח לבדוק / לייעץ. בברכה ד"ר שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים