שריר העפעף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

29/10/2015 | 19:44 | מאת: רז

שלום, העפעף העליון בעין שמאל שלי סוגר על העין טיפה, זה טיפה מציק כי אני מרגיש לפעמים שמשהו מציק וסגור לי בעין אז אני צריך למצמץ טיפה להפעיל תעין כדי שהעפעף יזוז..חוץ מזה גם גם מבחינה אסטטית זה נותן מראה מוזר.. כאילו אני מרחף, לא מקשיב. הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר לי שהשריר בעפעף לא מתפקד טוב / חלש ולכן הוא לא מרים את העפעף עד הסוף או משהו כזה. יש משהו שאפשר לעשות במטרה לתקן את זה? אפשר אולי לסדר את זה אפילו בלי ניתוח עם כל מיני תרגילים לעין או משהו אחר? ואם ניתוח, אז מהם הסיכונים? מה עושים בניתוח..? תודה מראש :)

שלום, קשה לענות על השאלות ללא בדיקה. חשובה ההיסטוריה חשובה בדיקת פעילות שריר העפעף... לסיכום בדיקה טובה תיתן : את האבחנה, דרך הטיפול... בברכה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים