ציסטה מעל הגבה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

25/08/2015 | 23:32 | מאת: נינה

שלום לבת שלי בת 3חודשים יש ציסטה מעל הגבה בצד שמאל על המצח בקוטר של 6מ"מ.תגידו לי בבקשה ממטפל בזה ובהקדם מנתח את זה?כירורג ילדים או כירורג פלסטי ילדים או כירורג אוקולופלסטי שמטפל בילדים?אני מאוד מבולבלת למי לפנות.גם רציתי לשאול מהיזה גיל מומלץ לבצע את הניתוח הזה. תודה.

שלום הציסטה נקראת דרמואיד ציסט לאחר בדיקת אולטרה סאונד קצרה, לוודא שמדובר בכך - מנתחים בגיל שנה בערך. אמור לנתח - אוקולופלסטיקאי. בברכה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים