ניתוח עפעפיים עליונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

24/08/2015 | 16:43 | מאת: גלית

לפני כחודש עברתי ניתוח עפעפיים עליונים ותחתונים. התוצאה בעפעפיים תחתונים נראית טובה. בעפעפיים עליונים עין ימין נראית בסדר, אולם בעין שמאל נראה שאין מפתח של העין. לפי מה שאני רואה זה שהמנתח חתך את העפעף יותר מידי לכוון האף וזה משך את העין פנימה . מה עושים?

שלום גלית, המנתח שיודע מה שעשה בניתוח - הוא זה שאמור לתת לך את התשובות לשאלות אלה. בגמר תקופת ההחלמה הראשונית, כעבור 6 שב. לפחות - יש לבחון מחדש את התוצאה ולראות אם יש צורך בהתערבות נוספת. בברכה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים