ניתוח או מתיחת פנים ליצירת עיניים מלוכסנות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

29/07/2015 | 16:12 | מאת: אני

היי, אני בת 23, ומעוניינת לדעת האם קיים איזשהו ניתוח או מתיחת פנים שיכולה למתוח את העור שבאזור הרקות לאחור, וליצור מעין מראה מלוכסן לעיניים. לא ממש מלוכסן כמו של אסייאתים, אלא יותר מעודן, לכסון קל. אולי ניתן לעשות מתיחה רק לאזור הזה? אם אכן קיים הליך כזה, כמה הוא אמור לעלות? תודה!.

שלום ניתן ליצור משיכה קלה לכיוון מעלה והצידה צריך לראות על מנת לבדוק אם זו הפרוצדורה היחידה הנדרשת או שנדרש ניתוח עפעפיים בנוסף. מחירים - לפי הצורך, בקליניקה בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים