ניתוח לשינוי צורת העין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

22/06/2015 | 20:23 | מאת: הדר

שלום, אני בת 26 ויש לי צורת עיניים שהקצה החיצוני שלהן נוטה כלפי מטה, זה נותן מראה קצת עצוב. לא מדובר בעפעפיים נפולים אלא בקצה החיצוני של העין. האם יש טיפול / הזרקה / ניתוח שיכול לעזור להרים או ללכסן אותם?תודה, הדר

שלום, שלום, עקב בעיית תשובה דרך הסמארטפון - במערכת - עיכוב תשובותי. מטופל... הזרקות - לא ישנו את הצורה משמעותית, בודאי לא לתמיד. ניתוח יכול לעזור, צריך לבדוק ע"מ לייעץ. אשמח לייעץ. בברכה, ד"ר שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים