דלקת בעין וצניחת עפעף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

15/05/2015 | 20:08 | מאת: אבי

בן 28. בחודש פברואר קמתי עם עין אדומה ועד היום אני סובל מדלקת בלחמית העין. לפני יומים סיימתי סיבוב שני בסטרואידים וכרגע העין נראית בסדר . אבל יש לי בעיה שהעין סגורה יותר מהבריאה והעפעף נפוח כזה. האם זאת צניחה עקב המחלה? זה משהו תמידי או זמני? הוספתי לינק לתמונה http://sizmedia.com/my.php?i=4tyzywmmwf4i.jpg

שלום, עקב בעיית תשובה דרך הסמארטפון - במערכת - עיכוב תשובותי. מטופל... מדובר כנראה בכלזיון ("שעורה" הטיפול - בעיקרו - חימום. עדיף עם כרית חימום למיקרוגל, 3 פעמים ביום למשך כ 15 דק. אם לא חלף תוך כ 3 שב - יש לנקז... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים