שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

03/03/2015 | 09:52 | מאת: מיכל

לפני כשנה שמתי לב שעל אחת הגבות שלי בחלק העבה של השיער (שקרוב לאף) נוצרה בליטה קטנה כזאת שקצת גירדה לי מידי פעם, לפי התחושה שלה הייתי בטוחה שזאת שערה כלואה. ואכן לאחר חודש שהיא גדלה טיפה פתאום ביום אחד הבליטה נפלה. והאיזור היה חלק. ואז פתאום אחרי חודש שמתי לב שבאותו איזור שוב לאט לאט צמחה בליטה ששוב הזכירה כאילו יש שערה כלואה באותו מקום אבל כשאני נגעתי בה היא לא כאבה, ושוב אחרי חודש חודשיים נפלה ואז אחרי זמן מה התחילה להופיע שוב באותו מקום בליטה. האם יכול להיות שבאותו מקום יש שיערה כלואה שעדיין כלואה וגורמת לבליטה להופיע מידי פעם?

שלום צריך לראות על מנת לאבחן. לפעמים צריכים דגימה פתולוגית לשם כך לא נראה ששערה כלואה היא האבחנה בברכה דר שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים