ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

02/10/2014 | 09:42 | מאת: ג'וליה

אני בת 42, ספורטיבית ונראת מצוין. יש לי שקיות מתחת לעיניים מגיל צעיר מאוד, סוג של מבנה פנים. זה גורם לי להראות עיפה, לפעמים עיניים נראות נפוחות בבקרים ותופעה מפריע לאיכות החיים שלי. מה ניתן לעשות במקרי? האם לא מוקדם מידי לעבור ניתוח וכמה זמן התוצאה מחזיקה?

שלום לנראית מצוין, השקיות - עקב חולשת רקמת התמיכה של רקמת השומן בארובה. ניתוח - פותר את הבעיה... יש צעירות ממך שעברו ניתוח זה... להתראות דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים