עין אחת יוצר גדולה מהשניה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

05/07/2014 | 23:13 | מאת: אלכס

שלום רב אני בן 29 בריא בדרך כלל , יש לי בעיה שהיא מאוד מפריעה לי ומתסכלת אותי ., אני תמיד שמתי לב שיש לי עין אחד טיפה יותר גדולה (רחבה) מהשנייה , במיוחדשאני פותח את שתי העיניים חזק אז רואים את זה טוב , כשאני מרפא אותן ומסתכל על עצמי רגיל קצת רואים את זה אבל בהרבה פחות אפילו אולי רק אני שם לב לזה אבל כן חש אחת יותר רחבה מהשניה בטחפה  לא שנדמה לי",, דבר שמאוד מציק לי ומתסכל אותי אני מנסה לשכוח ולהתעלם אני מצליח חודש חודשיים ואז שוב אני מתחיל לחשוב על זה ולהסתכל במראה ולצלם את עצמי דבר המדכא אותי ,, אני מאוד מבקש עזרה , מה אני אמור לעשות האם ניתן לתקן את זה ? למי לפנות ?? תודה

שלום לך, ניתן להקטין מפתח עין על מנת להשוותה לשניה. מבוצע בניתוח קטן - בקליניקה. עשיתי רבים כאלה סהכ ניתוח מוצלח! בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים