חסימה מינורית בצינורית הדמעות בילוד

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

23/06/2014 | 03:13 | מאת: חיה

נכדתי בת 5 שבועות,עין אחת לעתים אדומה ומופיע לפעמים דמעה בקצה החיצוני של העין.נבדקה ע"י רופא עיניים שאבחן חסימה מינורית של שק הדמעות. הציע, להמתין מספר ימים, ואם הדמעה תמשיך להופיע אז להתחיל לתת לה משחה אנטיביוטית ו30 לחיצות חזקות מקצה העין ולאורך האף, לחיצות מאד חזקות וגם הדגים לנו את עוצמתן.לאחר 10 ימים, להחליף למשחה אחרת.אבקש את חוות דעתך, האם יש אפשרות שהמצב יסתדר מעצמו באופן טבעי,עד מתי להמתין? נראה לי שהטיפול אגרסיבי מדי לתינוקת כה קטנה. אנא תשובתך, תודה

שלום מאמין בלחיצה עי רופא שיודע ולא עי הורים... לשמור היגיינה ללא טיפול אנטיביוטי שלא עוזר ורק יוצר אוכלוסיות חיידקים עמידות... אשמח לבצע דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים