החלמה לא שווה ותפרים שנשארו

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

30/05/2014 | 09:42 | מאת: יעל

שלום, אמא שלי נותחה בעפעפיים עליונים ותחתונים לפני עשרה ימים. בביקורת לאחר שבוע הוסרו התפרים מהעפעפיים התחתונים. בעפעף העליון יש החלמה לא שווה, עין אחת עם עפעף נפוח משמעותית מהאחר. נקבעה לה הוצאת תפרים לכ-3 שבועות לאחר הניתוח. האם הדבר מקובל? האם יש סכנה בהחלמה הלא שווה בעיניים? אודה לתשובה מהירה.

שלום לכל ממתח יכולה להיות שיטה שלו, עם תפרים בהם הוא משתמש, ומתי מוציא אותם. בסוף - כעבור 6 שבועות מתקבלת תוצאה לטווח בנוני וכעבור 3 חודשים - תוצאה סופית. המנתח - יכול להגיד לכם מה מקובל בשיטתו - להחלים או לצורך בתיקון / טיפול נוסף. כדאי לקבל מהמנתח את חוות דעתו. בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים