ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/05/2014 | 21:00 | מאת: אוריון

היי! בגלל נפיחות וכובד עפעפיים אושר לי ניתוח עפעפיים רפואי ע"י הקופה . מה הסיכוי אם הצגת תמונה לפני הצניחה והנפיחות לשחזר מצב קודם או להגיע לתוצאה של מצב קודם והאם כדאי להגיע עם תמונה? נא דעתך - בברכה אוריון

שלום אוריון ניתן בניתוח להגיע למצב רענן יותר של מראה העפעפיים. נחמד להביא תמונה ישנה, ניתן לנסות להתקרב כמה שאפשר למראה הקודם. להתראות דר. שלו

21/05/2014 | 09:02 | מאת: אוריון

ראשית תודה. בהמשך לתגובתך , רציתי לדעת מה אחוז ההצלחה בהתחקות אחר צורת העפעפיים שהייתה לפני הצורה המביאה לתיקון עפעפיים רפואי? יום טוב אוריון

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים