ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/05/2014 | 14:58 | מאת: רונית

שלום רב לפני שנה עשיתי מילוי שומן בעפעף נראה לי שכל השומן נספג ברצוני לעבור ניתוח עפעפיים ישנה בעייה לעבור ניתוח עם עשיתי מילוי שומן ....תודה רבה

שלום לך, ניתן לנתח עפעפיים לאחר מילוי שומן. יש מעט יותר הדבקויות בעפעפיים שעברו מילוי כזה, אך אין בעיה לנתח. בברכה דר. שלו

14/05/2014 | 22:45 | מאת: רונית

היי זאת שוב אני רונית...מה הקווה שזה ידבק ?

שלום מבין ששאלת מה הסיבה להידבקויות (?) כשמבוצעת פעולה כלשהיא, כולל הזרקות - יש יותר הדבקייות ברקמה שעברה הזרקה... אותך - זה לא אמור להטריד. דר שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים