עפעפיים שמנות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

29/04/2014 | 00:23 | מאת: דניאל

היי, אני בת 19, ואני יודעת שאני ממש לא אמורה לכתוב פה, אבל מאז ומתמיד היו לי עפעפיים שמנות.. יש לי עור עבה.. והעפעפיים עם כפלים.. ממש שומן מעל העין.. הן לא מתוחות.. נגיד ככה. וזה ממש מכוער כי זה סוגר על העיניים ונותן צורה מאוד לא יפה. חוץ מניתוח.. שאני לא מתכוונת לעשות. יש עוד משהו שאני יכולה לעשות? הם תמיד נפוחות ושמנות נורא.

שלום לצעירה בת ה 19, הגיל - לא משנה כלל. להיפך, אם יש צורך - חשוב לנתח בגיל שבו ברור שיש בעיה ולא לחכות שבעיה ברורה תחמיר...ניתחתי גם צעירות יותר. לסיכום- רק ניתוח חכול לתקן ... בהצלחה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים