דמעות בלתי פוסקות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

31/03/2014 | 14:06 | מאת: טלי

שלום, בשלוש- ארבע שנים האחרונות אני דומעת המון בעין שמאל, כהייתי הולכת לרופא עיניים היו אומרים לי שזו דלקת והייתי מקבלת טיפות עיניים לטיפול. הייתה הקלה במצב אך לאחר כשבוע שוב חזרו הדמעות בחצי שנה האחרונה המצב החריף, בשבועות האחרונים זה אף הגיע למצב שאני דומעת ללא הפסקה בעין שמאל ויש ימים שגם בעין ימין, העין נפוחה כל הזמן, אדומה, מגורה מאוד מהניגוב הבלתי פוסק של הדמעות ומאוד שורפת, כתוצאה אני גם רואה מטושטש.. האם אפשר להגיד בוודאות שמדובר בדמעת והאם במצב כזה אני צריכה ניתוח? מה להגיד לרופא העיניים שבודק אותי שלא יקבע ששוב מדובר בדלקת, כי בכל זאת זה לא הגיוני שכל הזמן יש דלקת בעין.. אשמח לעזרה, אני כבר מיואשת

שלום טלי, יש כמובן צורך לבדוק לפני אבחנה וטיפול... יתכן שיש לך חסימה של ניקוז הדמעות. חשוב ללכת לרופא שמומחה בתחום ... אשמח לייעץ בברכה,

02/04/2014 | 09:37 | מאת: טלי

לא ללכת קודם לרופא עיניים? ללכת ישר למומחה? המון תודה על התשובה המהירה

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים