גוש בגבה אצל בן 6

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

18/03/2014 | 11:21 | מאת: מור

בוקר טוב הבן שלי התלונן על בליטה בגבה, למראה עין קשה היה לי לראות לפני שהתלונן במגע אני מרגישה גוש ממש בתחילת הגבה באזור העבה שלה הקרוב לאף. מה זה יכול להיות? לאיזה רופא עלי לפנות? בני טוען שזה כואב אבל רק כשלוחצים. אודה על תשובה

שלום, צריך למשש ולראות... האם חם ורגיש? יתכן זיהום של זקיק שערה... אוקולופלסטיקאי- המתאים ביותר לבדיקה, רופא עור - גם ... נסי חימום של המקום עם כרית חימום למיקרוגל 15 דקות 3 פעמים ביום כל שינוי לרעה - לרופא דחוף! בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים