שלום יש לי בעיה בעיניים כבר כמה זמן

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

23/01/2014 | 14:24 | מאת: SAM

שלום אני עבדתי לפני שנה במפעל בצביעת מתכות וזכור לי שנדבק לי צבע בעיניים זה צביעה בפיסטולט אקדח צבע ושמו בפנים צבע לצביעת מתכות ואני לא יודע מה עוד הבעיה שמאז הצבע תקוע לי בעיניים והוא יורד חלקית רק עם מגבונים לחים של eye care וכל פעם שאני מוריד צבע מההעפעפיים אני מרגיש גירודים בגוף או בשיער או בפנים כנירא הם מערבבים את הצבע עם חומר מזיק אבל השאלה איזה חומר זה יכול להיות? כי היתי אצל רופא עיניים והוא אומר שיש לי דלקת בעיניים ונתן לי סבון תינוקות לניקוי העיניים אל דמע הבעיה שזה גם לא עוזר ואני ממשיך להתגרד ואני מנגב תעינים כל הזמן ושוטף במקלחת וזה לא עוזר הצבע עדיין בעיניים מה אפשר לעשות? אני אבוד ורציתי להגיד גם שכל פעם אני נירא שונה בגלל הצבע

שלום הצבע שלא יורד- חייב להיות חומר מיוחד שבעל הבית שהעסיק אותך צריך לקבל מהחברה ממנה קנה את החומר. אותו חומר חייב להיות מסוגל לנקות לך את העור. אסור שחומרים אלו ייכנסו לעיניים! יש להגן עליהם ואם חומר נכמס - יש לשטוף את העיניים עם מים זורמים לאורך 10 דקות לפחות! בברכה דר. בנימין שלו

02/02/2014 | 08:05 | מאת: SAM

וזה ניהיה יותר גרוע מיום ליום זה עושה לי גירויים בעור ובשיער ובפנים ובכל חלק בגוף לא יודע מה לעשות אשמח אם תפנה אותי למישהו שמומחה בזה ואני ילך למקום שעבדתי בו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים