ניתוח הרמת גבות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

10/11/2013 | 23:04 | מאת: אורה

יש לי צניחת אפעפיים טובה, בדיקת שדה ראייה לא תקינה. הרופאה המליצה שעלי לעבור ניתוח להרמת גבות ואז זה יסדר את הצניחה. שאלתי: היכן עדיף לעבור את הניתוח בקו המצח ובאיזור הרכות ? יש הרבה שתי שיטות להרמת גבות. מה עדיף ומדוע? תודה רבה.

שלום השיטה היחידה שממש עושה שינוי ומרימה גבות היא עם חתך ישיר מעל הגבות. החתך משאיר צלקת די בולטת שניתן לטשטשה עי קעקוע. שיטות אחרות- לא ממש אפקטיביות... בברכה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים