ערב טוב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

22/08/2013 | 18:59 | מאת: עדי

לפני מס' שנים עברתי ניתוח בעפעף העליון כתוצאה מכלזיון. לפני כשנה הייתי בייעוץ לגבי עין שמאל-נפיחות בעפעף התחתון, לאורך כל העפעף-לא משהו נקודתי. חזרתי לייעוץ לפני כחצי שנה והומלץ לי לקחת דוקסילין כחודש ימים-לא לקחתי.רציתי לדעת אם יש תופעות לוואי, אם זה טיפול שיוריד את הנפיחות בעפעף? זה לא כ"כ בולט, רק בתמונות לצערי רואים את הנפיחות בעין שמאל,כנראה בלוטות חסומות.מה היעילות של דוקסילין? האם תוך חודש וחצי זה יעלם לי? (אני מתחתנת עוד חודשיים).. תודה רבה!

שלום עדי, דוקסילין - נותנים ל 3 חודשים לפחות. מתחיל להשפיע כעבור 6 שבועות. הדוקסילין - לא "מוריד" כלזיון שקיים כבר... אם תרצי שיפור - ניתוחון - זה הפתרון! בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים