הליך

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

26/07/2013 | 20:34 | מאת: מגי

איך מתחילים את ההליך לניתוח עפעפיים מסיבה רפואית? האם המנתח קובע שצריך? האם רופא בקופת חולים מחליט? איזה בדיקות צריך לעשות? היום התחלטי לקחת אספרין 75 בהמלצת הרופא ,האם תהיה לי בעייה לעבור את הניתוח ?

שלום מגי, הדרך הנכונה - לפני קבלת חוות דעת לא מוסמכות - היא להיבדק ע"י רופא עיניים אוקולופלסטיקאי (מומחה בפלסטיקה של העיניים, כמוני וכמו אחרים...) אחרי חוות דעת כזו - ניתן, על פי הביטוח להמשיך... אם יהיה ניתוח - עדיף להפסיק אספירין כשבוע לפני הניתוח. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים