מתי ניתוח עפעפיים תחתונים הוא רפואי ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

10/06/2013 | 06:23 | מאת: רועי

שלום, אני גבר בן 33. בשנים האחרונות אני סובל מלחץ בארובת העין (עפעף תחתון) בעין שמאל. יש לי שם "שקית" שומן מגיל יחסית צעיר. בעין ימין השקית יותר קטנה ואין הרגשה של לחץ או כאב. האם הסרה של השומן יפסיק את הלחץ ? האם זה הליך רפואי או אסטתי ? האם השקיות האלו התפתחו לי בגלל שאני ישן עם הפנים על הכר ? תודה רבה מראש

שלום שקיות בעפעפיים התחתונים- נגרמות עקב חולשת רקמת התמיכה של השומן הארובתי. הניתוח לתיקון הבעייה מוצלח מאוד! הניתוח - נחשב תמיד אסתטי. בברכה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים