עפעפיים תחתונות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

25/02/2013 | 20:52 | מאת: אנבל

עברתי לפני 3 שנים ניתוח עפעפיים עליונות בלבד. צפיתי ליותר שהעין תהיה פתוח יותר ואיני יודעת אם הוא מתח את השריר או הרים בלבד את עור העפעפף. לאחר שנה עברתי ניתוח לייזר בעיניים. אמרתי במכון שעברתי ניתוח עפעפיים והם אמרו שזה לא משנה אין השפעה על הראייה. אבל עד היום יש לי יובש נוראי ואיני רואה כל כך טוב כך שאיני בטוחה איפה הבעייה. בקיצור לשאלה. יש לי קמטים בצידי העיניים ואני מזריקה בוטוקס. אם אני אעבור ניתוח עפעפים תחתונות יש אפשרות למתוח את העור כך שלא אצטרך להזריק בוטוקס לשרירים. אין לי שקיות מתחת לעיניים. האם אפשר לדעת אם המנתח הפלסטי מתח את העור עם השריר בעפעפיים העליונות או לא?

שלום אנבל, נשמע שאת סובלת... ניתוח לייזר -לפעמים מוסיף בעיית יובש... צריך לראות על מנת להשיב תשובה רצינית. בברכה, דר. בנימין שלו 036090848

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים