חודש וחצי אחרי הניתוח עפעפיים תחתונות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

30/01/2013 | 09:51 | מאת: Belka

שלום ! לפני חודש וחצי עברתי ניתוח עפעפיים תחתונות להסרת שומנים דרך לחמית העין ללא תפרים, כיום אחרי חודש וחצי אני רואה שקיות בעפעפיים תחתונות אומנם פחות ממה שהיה לי לפני הניתוח, לא ציפיתי לראות שקיות בכלל ,ציפיתי למעט עודף עור ! שאלה שלי : ההאם הנפיחות תיעלם בעוד כמה זמן? האם יתכן שלא הוציאו לי את כל השומן ונשאר עודף? מה דעתך? ומה ניתן לעשות? תודה מראש

שלום, יתכן כמובן שנשאר שומן אך יכול להיות שתהליך ספיגת הבצקת שלאחר ניתוח לא הסתיים. חשוב שהמנתח שלך - שיודע מה עשה , יבדוק אותך ויחווה דעתו. בברכה, דר. בנימין שלו

02/02/2013 | 13:02 | מאת: Belka

הייתי אצלו בביקורת והוא לא היה משכנע הוא לא ידע עם זו נפיחות או עודף לכן אני מבקשת דעה נוספת.

אשמח לראותך, 036090848 ניתן לשלוח מייל ל: [email protected] ולבקש שיתקשרו לקבוע תור בברכה, דר. בנימין שלו

14/02/2013 | 11:06 | מאת: זיד

עברתי לפני יומיים ניתוח PUNCTOPLASTY ושמו לי צינורית סיליקון בדרכי הדמעות. הלילה אני טס לחו"ל. האם אסור לטוס בגלל שיש לי צינורית סיליקון?

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים