שעורה חוזרת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

08/11/2012 | 17:32 | מאת: שרגא

לפני כ-3 שנים, היה לי בעיה של כמה שעורות בעין שחזרו כל הזמן. עברתי כמה ניתוחים על ידי כמה רופא עיניים אבל במשך כשנתיים השעורות כל הזמן חזרו. הדבר היחידה שהפסיק את זה היה הזרקה של סטרודיים בשני העפעפיים. זה עצר הבעיה והיה לי שקט לכמעט שלוש שנים. עכשיו זה מתחיל עוד פעם ובמקום לחכות שזה יהיה ממש גרוע כמו שהיה, אני רוצה לעשות שוב טיפול זריקה כזו. האם אתה ממליץ על כזה טיפול והאם אתה עושה את זה במרפאה שלך?

שלום שרגא, שעורות חוזרות - דורשות טיפול כורני , בעיקר חימום עפעפיים ע"י כרית חימום ע"י מיקרו גל... הייתי מתחיל טיפול בדוקסילין - ארוך טווח (מספר חודשים) לא מאמין בזריקות סטרואידים... בברכה, ד"ר בינימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים