כלזיון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

26/10/2012 | 12:09 | מאת: נאוה

יש לי תופעה של כלזיונים בעיניים כל כמה חודשים כלזיון אחד בתוך העין למטה ועוד שארית של כלזיון בעפעף למעלה ,ומקסיטרול לא עוזר לי השאלה היא האם אני חייבת לנתח או שאני יכולה להישאר עם זה כי זה לא מפריע במיוחד? ושאלה נוספת איך להימנע בעתיד מכלזיונים ?תודה רבה

שלום נאווה, כלזיונים בד"כ לא מסוכנים לבריאות אלא שהם יכולים ללחוץ על הקרנית, לגרום לשנוי במשקפיים, להזדהם... הטיפול הקלאסי: הגיינה של שפת העפעפיים ע"י מגבוני עיניים, חמום ע"י כרית חימום למיקרוגל 15 דק 3 פעמים ביום. אם לאחר חודש - אין שיפור - לניתוח ... אם יש נטייה כרונית - ניתן ליטול כדור אנטיביוטיקה דוקסילין אחד ליום לכמה חודשים... בברכה, ד"ר בנימין שלו

04/11/2012 | 06:27 | מאת: נאוה

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים