העצב השלישי.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

08/10/2012 | 21:22 | מאת: אלי

שלום, לאמא שלי (70) התחיל להסגר העפעף בעין שמאל. היא פנתה לכמה רופאים לשלול שלא מדובר בגידול או קטרקט. ב"ה אין גידול, אבל אמרו שיש לה בעיה בעצב השלישי שהוא נחלש וזה מה שגורם שהעפעף נסגר וגורם לה לראות כפול. אשמח לדעת האם ידוע לכם על איזשהו טיפול או האם יש סיכוי שזה יתרפא. כמו כן אשמח אם מישהו מהגולשים יוכל לתת מידע.

שלום אלי, אני מקווה שאימך עברה בדיקה של נוירואופטלמולג|ית לבדיקה מקיפה שללה סיבות מסוכנות לשיתק העצב השלישי... רק לאחר הבדיקה הנ"ל - ניתן להמשיך לחשוב על טיפול... אשמח לבדוק אם תהיה מעוניין... בברכה,ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים