בלפוכרוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

14/09/2012 | 10:55 | מאת: שרית

אובחנתי במחלת בלפורוכלזיס, אני בת 20 ומזה שנים יש לי התקפים הולכים וחוזרים שמאפיינים את המחלה. כרגע אני מוגדרת יותר בשלב "השקט" של המחלה. בשנים האחרונות אני מורחת משחות עיניים שמשלבות בתוכן אסטרואידים כמו אולטרה קורטנול ומקסיטרול. דבר שמזיק לעין ויכול לגרום לקטרקט. אני מנסה כל פעם להפסיק עם המשחות ותמיד מתחילים לי עיקצוצים מסביב לעיניים, אודם ונפיחות. רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בשביל להפסיק עם המשחות ולמצוא תחליף אחר שיכול לעזור לי ולא לגרום לי לתופעות כאלה? והאם ידוע לך על טיפול חדש בתחום האסתטיקה אם זה ניתוחים חדשים לתיקון העפעפיים ? (עברתי 3 ניתוחים לתיקון העפעפיים אך עדיין אני לא מרוצה ויש עוד על מה לעבוד ). ושאלה נוספת, שמעתי שמשחה נגד טחורים יכולה לעזור לנפיחויות מתחת לעיניים (בשל תכונת כיווץ כלי הדם) מה דעתך האם יש אמת בדבר או שלא? והאם זה יכול להיות רלוונטי לי בשל המחלה? תודה תודה רבה והמשך יום טוב

שלום שרית, נראה שהגורם לנפיחויות הנ"ל יכול להיות אלרגי. אולי תוכלי לבודד את הגורם לנפיחויות האלרגיות האלה ואז תוכלי לפתור את הבעייה בכללה. לא מוכר לי שימוש במשחת טחורים לסביבות העיניים. בברכה, דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים