ניתוח עפעפיים עליוים ותחתונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

27/08/2012 | 11:36 | מאת: ליזה

לדוקטור בנימין שלו שלום לפני שנ וחצי אישורו לי בקופה חולים לאומית ללכת לעשות ניתו באסף הרופא עפעפיים עליונים מאחר ואני רוצה לעשות עפעפיים תחתונים האם אני יכולה לעשות את העפעפ העליון בביטוח משלים של הקופה ואת העפעפ התחתון פרטיאצלך בעצם שניהם אצלך ומה אניצריכה לעשות כדי לקדם

לליזה שלום, ניתוחים כאלה כדאי לעשות ביחד: עליונים ותחתונים... ניתן לעשות זאת עם השתתפות קופ"ח לאומית בעפעפיים העליונים... נא צרי קשר עם מזכירתי ונארגן זאת:036090848 או שילחי מייל לכתובת : [email protected] ויתקשרו אלייך לתאם תור. להתראות בקרוב, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים