ניתוח עפעפיים עליונים ותחתונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

24/07/2012 | 10:02 | מאת: טל

עשיתי ניתוח עפעפיים תחתונים ועליונים לפני כשבועיים. הורדת התפרים הייתה לאחר 10 ימים. הניתוח בעפעפיים התחתונים נראה ויצא מצויין אולם ניתן לתאר את מבטי כמופתע (עיניים פתוחות לרווחה והאישונים גדולים) האם זה קשור לניתוח בעפפים העליונים? האם זה טבעי? ממה זה נובע? בנוסף, כשנוגעים בחלק התחתון של הריסים אני מרגישה כאילו החלק רדום. אשמח להתייחסותך. תודה מראש, טל

שלום טל, אם העיניים "גדולות" יתכן וניתוח העפעפיים העליונים פתח את העיניים בצורה מליאה. אם העיניים נסגרות לגמרי - זה לא בעייתי רפואית. עם הזמן - העיניים יגיעו לתוצאה הסופית -(עוד כשלושה חודשים ) ואז תוכלי לשפוט את התוצאה הסופית. האזור הרדום - נורמלי, סה"כ חותכים בניתוח עצבים . לוקח זמן - אך הם חוזרים לתפקד.. בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים