אחרי ניתוח אפעפיים- דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

12/07/2012 | 20:40 | מאת: שרון

שלום רב אני בת 35, 10 ימים אחרי ניתוח אפעיים עליוניים פלוס תחתונים- חתך תחת הריסים. הוציאו לי את התפרים לפני יומיים. עין שמאל נראית מצויין . בעין ימין יש לי שק נפוח מאוד גדול מתחת לעין שנראה יותר גרוע ממה שיהיה לי לפני הניתוח! אני מאוד דואגת ורציתי לדעת האם הנפיחות עלולה להישאר או יתכן שזה בצקת ?? כמו כן יש לי בצידי העיניים צלקת אדומה ואיומה. . אני מאוד עצובה מתוצאות הניתוח. אני יודעת שעלי להמתין אבל אני דואגת לתשובתך אודה

שלום שרון, סביר שהשקית שאת מציינת היא שטף דם בספיגה ויעלם בהמשך! חייבים להמתין עם התוצאות הסופיות. זה לוקח זמן! בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים