10 ימים לאחר ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

05/07/2012 | 20:51 | מאת: דינה ברזילי

שלום דר' שלו-לפני 10 ימים עברתי ניתוח עפעפיים והרמת גבות. הוציאו לי כבר את התפרים בעפעפיים, ושמתי לב כי בשני העפעפיים, בקטע הקרוב לאף, יש מעין בליטה, שכשאני לוחצת עליהן הן נעלמות, אך לאחר שניה שוב חוזרות למצבן הקודם. אני מורחת סינטומיצין מס' פעמים ביום. האם זו תופעה רגילה או שמדובר בניתוח שלא צלח? תודה על תגובתך.

שלום גב, ברזילי, יש בטווח זמן זה עוד אזורי בצקת... 10 ימים אינם טווח מספיק ע"מ לקבוע תוצאה סופית של ניתוח. יש לחכות לפחות 3 חודשים לתוצאה סופית בה תוכלי, את, והמנתח שלך לקבוע אם יש צורך בהתערבות כירורגית נוספת. בברכה, ד"ר בנימין שלו

07/07/2012 | 11:46 | מאת: דינה ברזילי

תודה דר' שלו. האם יש איזה שוא טיפול בבצקות בפנים? קומפרסים קרים עוזרים לדקות מועטות.....

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים