ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

26/06/2012 | 13:46 | מאת: לואיזה

ברצוני לעשות ניתוח עפעפיים, נאמר לי שהגבה תרד וצריך להרים אותם ו אז באותה הזדמנות " כדאי" לי גב לעשות את העפעפיים התחתוניים ,שאלתי היא האם זה נכון, רק ניתוח העפעפיים העליונות לא נותן תוצאות? האם יש סיבוכים בניתוחים אלה? האם נשארים צלקות?

שלום לואיזה, אם יש סיבה לנתח את העפעפיים התחתונים (עודף עור / שקיות שומן), כדאי לנתח ביחד עם העפעפיים העליונים. סיבוכים (אסימטריה, יובש בעיניים)- בד"כ מעטים והניתוחים מוצלחים מאוד. הצילוק מינימלי, נעלם די מהר! בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים