עפעף אחד צנח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

23/06/2012 | 10:53 | מאת: עזרה

שלום יש לי כמה שאלות ואני ישמח עם תענו לי קודם כל אני בן 19 ויש לי עפעף אחד שהוא נפול (כניראה ביגלל פוני שהייתי שם עליו לפני כמה שנים) ואחד שהוא רגיל...ורציתי לדעת העם יש דרך שאפשר יהיה להרים את העפעף חזרה למעלה כמו העין השנייה מבלי ניתוח או אך שהוא להחזיר לו את התחושה בחזרה שיעלה חזרה למעלה או משו ? ולגבי הניתוח רציתי לדעת כמה זה יכול לעלות ? מה הסיבוכים מה התופעות לוואי וכדו'.. תודה מראש :]

שלום, העפעף שצנח, האם בילדותך - לא היה צנוח? רק ניתוח מרים עפעף שצנח. צריך כמובן לבדוק לפני קבלת החלטה על סוג ניתוח ומחירו... הסיבוכים: עין יבישה סימטריה לא מליאה בין העיניים... אשמח להפגש ולבדוק ד"ר בנימין שלו 036090848

23/06/2012 | 15:48 | מאת: עזרה

הכל היה מושלם עד הרגע שהחלטתי להעריך שיער בגיל 14-15 והייתי שם את הפוני על העין אני לא זוכר במדויק מתי העפעף נפל אבל אני מניח שזה היה באיזורים של גיל 15-16 והסקתי מי זה שכניראה העפעף נפל ביגלל השיער שהיה על אותו עין

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים