בעיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

14/06/2012 | 15:44 | מאת: אנונימית

שלום רב, יש לי בעיה בעפעף העליון של עין שמאל שיש לי שם קמטים קטנים וקפל שמעולם לא נראה בחיי שגורם לצורת העין להשתנות ולאי נוחות (בעפעף ימין זה קורה פחות). הלכתי לרופא והוא אמר לי שיש לי אלרגיה בעיניים שקשורה לאביב. 1. האם הדברים קשורים אחד לשני? 2. מה ניתן לעשות עם ההפרעה בעפעפיים? תודה רבה, אנונימית, בת 15.

שלום לאנונימית, אם אי הנוחות קשורה בעיקר לגרד - יתכן שיש אכן דלקת אלרגית. אם זו אלרגיה - סביר שכשתחלוף האלרגיה - יעלם הקמט בעפעף... אם לא תחתלוף התופעה - יש להבדק שוב... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים