יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

17/05/2012 | 01:31 | מאת: ענת מחיפה

שלום ד"ר בנימין : אני כבר שנה סובלת מיובש בעיניים השתמשתי בהרבה משחות וטיפות לעיניים ולא עזרלי שו טיפול בסוף הרופא שלי אמר לי שאין טיפול ואני צריכה להשתמש בטיפות גיל " genteal gel" כל החיים אני כבר התיעשתי "סובלת מכאבים " האם יש טיפול ליובש בעיניים ?

שלום ענת, קיימים טיפולים רבים ליובש, תלוי בחומרתו. אם תשימי ז'ל 3 פעמים ביום - סביר שישתפר המצב. אם גם זה לא עוזר - אולי כדאי משחה... אולי סגירת פתחי ניקוז הדמעות... צריך לבדוק ולטפל... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים