צניחת עפעף לתינוק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/04/2012 | 19:49 | מאת: לילך

שלום ד"ר, בני בן 9 חודשים עם צניחת עפעף מלידה. זה לא בולט במיוחד, אלא בעיקר כשהוא עייף. מרבית הזמן העין פתוחה לגמרי ולא ניתן להבחין, אם כי זה קיים. לפני מספר חודשים היינו אצל רופא עיניים שאמר שזה לא מסתיר לו את שדה הראיה ומהבחינה הזו אין מה לדאוג. השאלה היא מה כן ניתן לעשות ומתי ואם בכלל כדאי. תודה

13/04/2012 | 19:57 | מאת: לילך

עוד משהו שעליי לציין, העפעף הנפול הוא כמעט תמיד נפוח מהשני.

שלום לילך, כשאין כיסוי שדה ראיה - יש צורך במעקב בלבד המעקב - כולל בדיקת רופא עיניים ילדים... בסביבות גיל 3-4 ש יש להתחיל לבדוק במורה יותר מיוחדת בשאלה של ניתוח לתיקון בברכה ד?ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים