שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

19/03/2012 | 14:33 | מאת: קרן

שלום ד"ר שלו, מאוד התרשמתי מהאתר שלך.יש לי פגישת ייעוץ איתך בעוד שבוע,לגבי ניתוח עפעפיים. לפני כחודש קיבלתי טיפול בוטוקס גם לצידי העיניים,דבר שרק החמיר את מראה העפעפיים הנפוחים. שאלתי למעשה היא האם בטיפול שקיבלתי לפני כחודש יפריע לפגישת הייעוץ. והאם נפיחות העפעפיים תרד לאחר הפסקת השפעת הבוטוקס. יש לציין כי כבר כמה שנים העפעפיים שלי גורמות לסוג של מראה עייף,אך אף פעם לא היו נפוחים. תודה מראש

שלום קרן, כל ההשפעות של הבוטוקס - אמורות לחלוף תוך 3 עד 4 חודשים. אשמח להפגש ולבדוק את הצורך בניתוח עפעפיים... הטיפול לא יפריע לפגישה - ובכל מקרה לא ננתח לפני חלוף כל השפעת הבוטוקס. להתראות, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים