כתם אפור בעין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/01/2012 | 13:02 | מאת: ענבל

שלום לבתי בת ה-3 קיים כתם אפור בשתי העיניים. יש לציין כי הכתם לא מלידה אולם הוא כבר זמן רב ולא נעלם. בביקורת האחרונה שנעשתה על-ידך (לא בגלל הכתם אלא בגלל מספר נמוך באחת העיניים) אמרת כי אין סיבה לדאגה, אבל בגלל שזה עדיין מופיע אני רוצה לדעת אם צריך בדיקה נוספת או טיפול מסויים לכך. תודה ויום נעים

שלום, קשה לי לענות על מקרה שאיני רואה מול העיניים. כתמים כאלה -אם קיימים, לא חולפים. אין להם טיפול אך צריך לראות בשביל לענות על כתמים... בברכה, דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים