עפעף עליון עצל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

04/11/2011 | 22:05 | מאת: דן

ד"ר בנימין שלום רב, אני בן 38, ,1.8 מטר ו-75 ק"ג ועפעף שמאל שלי נוטה ליפול. התופעה מייצרת חוסר סימטריה בין שתי העיניים ועל כן מפריעה לי ברמה האסטית (אין הפרעה לראייה עד כה). התופעה קיימת אצלי מאז ומעולם אך בשנים האחרונות זה מחמיר. כשאני עייף הצניחה משמעותית יותר וזה ממש נראה לעין. מה עושים? האם חייבים ניתוח או שיש דרך אחרת לתקן/לשפר את המצב? המון תודה, דן

שלום דן, אכן, ניתוח הוא הפתרון. אין דרך אחרת... אשמח לראות, עדיף בשעות הערב... בברכה, ד"ר בנימין שלו 036090848

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים