עפעף תחתון כהה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

20/10/2011 | 11:36 | מאת: רגינה

לבעלי עפעף תחתון כהה ונפוח בעיקר בשעות הבוקר. 1.מה ניתן לעשות כדי להוריד הנפיחות או למנוע הנפיחות. למשל האם להוריד שתית אלכוהול או קפה? 2.נאמר לו שאפשר לנתח כי יש לו עודפי עור אבל אז יתכן שהכהות של העפעף תתחזק.האם זה נכון ומהו ההסבר לכך?

שלום רגינה, כח הכובד גורם לשטפי הדם להתרכז מתחת לעיניים לכן השקיות השחורות שמצטברות שם. משבוע לאחר ניתוח, ניתן לחמם את אזור העפעפיים עם כרית חימום למיקרוגל. שלוש פעמים ביום לרבע שעה... ניתן כמובן לנתח את העפעפיים התחתונים, צריך כמובן לוודא אם צריך... בברכה, ד?ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים