ניתוח עפעפיים עליונים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

15/08/2011 | 15:01 | מאת: יעקב

שלום, האם ניתוח עפעפיים עליונים(אולי גם תחתונים) פוגעים בראייה ובפרט לאחר ניתוח להסרת משקפיים בלייזר אותו עברתי לפני כ- 3 שנים. האם ביטוח קופת חולים מכסה הניתוח תודה יעקב

שלום יעקב, 3 שנים לאחר ניתוח הסרת משקפיים - לא סביר שתהיה פגיעה בראיה. אחד מסיבוכי ניתוחי עפעפיים הוא פגיעה בראיה עקב יובש. נדיר, וניתן לטיפול... קופת החולים מכסה מקרים שפוגעים בראיה, לא ניתוחים אסתטיים. בברכה, ד"ר בנימין שלו

20/10/2011 | 11:21 | מאת: רגינה

האם היובש יכול לקרות רק אחרי ניתוח עפעפיים תחתונים או גם אחרי ניתוח בעפעפיים עליונים? מה הסיבות ליובש? האם יש ניתוח עפעפיים ספציפי שבו הסיכון ליובש גבוה משאר הניתוחים?

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים