הרמת עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

31/07/2011 | 22:15 | מאת: רעיה

שלום רב. לפני כשנה עברתי בדיקה אצל ד"ר קנט מעפלה שקבע שעלי לעבור הרמת עפעפיים עקב ptosis blepharochalasis. חיכיתי כשנה לא עברתי את הניתוח עקב חשש שלי מכך. כעת המצב החמיר, העיניים כבדות והדבר מפריע לי בעיקר לנהיגה וקריאה וברצוני לעבור את הניתוח. שאלה האם אפשר לעבור אצלך את הניתוח דרך הפלטינום? כמה זה יעלה לי. האישור הרפואי נמצא בידי. תודה רעיה.

שלום רעיה, אכן ניתן לעבור את הניתוח דרכי עם ביטוח פלטינום. עלות נדמה לי 450 שח בשמחה, ד"ר בנימין שלו 036090848

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים