פפילומה בקורונקולת העין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

17/07/2011 | 14:57 | מאת: גילי

שלום ד"ר אצלי האבחנה הראשונית היתה שזו היא ציסתה ועברתי ניתוח בבית חולים אסוטה לאחר שלוש שבועות לאחר ניתוח הגידול חזר ו הפעם נראה שזו וירוס של פפילומה כרגע אני הולך לניתוח חוזר - איזה ניתוח אני צריך שהגידול לא יחזור על אצמו תודה

שלום גילי, חשוב לדעת, לפני הניתוח את האבחנה הפתולוגית (אם היה מה לשלוח לפתולוגיה בניתוח הראשון...) הסרת הגידול בשלימותו ושליחתו לפתולוגיה - זה צעד הבא... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים