מצב המצריך הרמת עפעפים ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

15/06/2011 | 10:18 | מאת: תיקי

אבי בן 59 עבר לאחרונה בדיקת שדה ראיה ממוחשב (ללא הרמת עפעפים). התוצאה זהות:נם לגבי עין ימין ושמאל : "אמינות טובה,ירידה בסף הכללי,חסר הקפי עליון". שאלותי: 1 אבי נוהג...לא כמקצוע. האם תוצאות אלו נמצאות בקטגוריה המסכנת אותו ואת נוסעיו? 2 האם המצב מחייב התערבות כרוגית כגון ניתוח הפעפים (הרמה?) או רק שיקול לתיקון אסטתי. אודה על תשובתך תיקי

שלום תיקי, חסר הקפי עליון נראה כחסר שלא כולל את מה שמול העיניים ולכן לא נראה שמסכן אותו / את נוסעיו כנהג. 2. צריך לראות ע"מ לומר אם הבעייה הינה אסתטית "בלבד" או גם פונקציונלית... בברכה, ד"ר בנימין לשו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים