שעורה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

04/06/2011 | 23:39 | מאת: טלי

שלום ד"ר , מזה כחודש ימים הובחנה אצלי שעורה בעפעף העין . ניתן לאמר שבטיפול טיפות ומשחת עיניים ( סימפטומיצין)לאחר שבוע וחצי הנפיחות ירדה משמעותית ומאז יש לי מעין "גולה" שלא יורדת . הרופא שהייתי אצלו לפני כחודש אמר כי עליי לחכות לפחות חודשיים לפני הביקור הבא . אני דואגת .האם ללכת לכירורג? איך ניתן לדעת אם אצטרך ניתוח ? האם הנוזלים יכולים להשתחרר בצורה שאין שינוי ? להמשיך עם המשחה למרות שעבר חודש?? תודה טלי

שלום טלי, מציע להפסיק עם המשחה בשלב זה. לעבור לחימום של המקום עם כרית חימום למיקרוגל. זאת לבצע 15 דקות 3 פעמים ביום למשך חודש. אם לא עברה ה"גולה" - יש לנקז בניתוח קטן... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים