אני בת 38 ושמתי לב לנפילה של העין בשנתיים האחרונות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

04/06/2011 | 15:32 | מאת: מאי

יש לי נפילה של העין כתוצאה מעור קצת יותר בעפעפים העליונות לא כל כך רצינית אבל זה מתחיל להפריע לי..השאלה אם ניתוח כזה הוא בהרדמה מלאה? ושאלה נוספת האם אתה ממליץ לעשות בשלה הזה שהוא התחלתי או לחכות שיהיה עודף עור יותר כדי שלא ייתטרך לעשות פעמים.. שאלה נוספת מה המחיר ?? תודה רבה

שלום מאי, כדי לדעת מה והאם צריך לנתח - צריך לבדוק... כנ"ל לגבי המחיר. אי אפשר לומר דבר לפני בדיקה רוב הניתוחים הנ"ל - לא מתבצעים בהרדמה כללית. אשמח לבדוק... בברכה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים